Topplogo
•Velkommen •Konserter •Plater •Bandet •Presentasjon •Presseinfo •Events og dans •Kontakt

Sandvika Storband med ny konsert på "hjemmebane":

- Og med hjemmebane mener vi her Musikkflekken i Sandvika. Førstkommende fredag, 30. mars kl 21, er det klart for bandets andre Flekken-konsert denne våren. Også denne gang med gjester.

"Hovedgjesten" er til daglig bandets faste gitarist, Frode Kjekstad (26). Denne fredagen har Sandvika Storband valgt å bruke første sett til å presentere Frodes musikk.

Publikum vil i tillegg få stifte bekjentskap med et "wild-card". Også han et gitartalent av format, og som til nå bl.a. har gjort seg bemerket i "rockteater-miljøet" i Sandvika. Meningen er at han skal komme som en hyggelig, ung og dyktig overraskelse, men vi nevner - og da vil nok enkelte innvidde nikke gjenkjennende - at han har tatt kunstnernavnet T-Raw.

I andre sett vil også Håvard Bakke bidra. - Ikke på gitar, men bak mikrofonen. Håvard har etterhvert opparbeidet seg et navn innenfor både teater, film og konsertscene og har også tidligere hatt et særdeles vellykket samarbeid med Sandvika Storband.

Vi lover derfor en fredagskveld som starter med melodiøs og moderne storbandjazz bygget på gode tradisjoner, og en avslutning det både rocker og swinger av!


 

Frode Kjekstad

Frode Kjekstad  spiller jazzgitar etter legender som Wes Montgomery, Pat Martino og George Benson. Frode har også vist seg som en dyktig komponist og hans komposisjoner kjennetegnes av gode bebop-linjer, lyriske melodier, intrikat harmonikk og en god dose blues.

Håvard Bakke

Håvard Bakke, f. 1974, er sanger og skuespiller. Sin unge alder til tross; er han godt etablert som artist. Publikum ble først kjent med ham via lerretet, bl.a. i filmene om Pelle og Proffen.I den senere tid har han arbeidet en del for TV. For tiden er han bl.a. aktiv i Sandvika RockTeater der han har vært med som sanger siden starten i 1993. Han jobber også for Disney i Norge, dubber og regisserer tegnefilmenes norske tale. Under Storbandfestivalen i Sandvika debuterte han med stort orkester da han fremførte Frank Zappa-komposisjoner sammen med Ed Palermo og Groove Compagniet.


This page was designed and created by Petter Tveøy, TWeb 1999


All pages are maintained and edited by Kåre Løchsen.
Copyright © 1997, 1998, 1999, 2000, 2001 Sandvika Storband