Topplogo
•Velkommen •Konserter •Plater •Bandet •Presentasjon •Presseinfo •Events og dans •Kontakt


Big Band Christmas på Chat Noir lørdag 20. desember kl 1800 med Heidi Ruud Ellingsen, Brede Bøe og Sandvika Storband med musikalsk leder Frank Brodahl

Heidi Ruud Ellingsen, Brede Bøe og Sandvika Storband lager førjulstemning på Chat Noir. Heidi, Brede og bandet vil fremføre norsk og amerikansk julemusikk i storbandformat, krydret med overraskende og humoristiske innslag.

Heidi Ruud Ellingsen
Foto: Hege Bakken Riise/NRK 

Heidi Ruud Ellingsen - kommer fra Narvik og er utdannet ved Bårdarakademiet i Oslo. Hun har medvirket i "Spellemann på taket" på Oslo Nye, og vant konkurransen om drømmerollen i NRK høsten 2007. I 2008 har hun derfor vært å finne på Oslo Nye Teater som Kathy i "Singing in the Rain" med Kåre Conradi og Jonas Digerud. Heidi har tidligere sunget med Sandvika Storband i flere flotte konserter, senest i West Side Story på Byfesten i Sandvika i august i år.

Brede Bøe - har siden 1987 medvirket i en rekke revyer og show. Først i Moss/ Fredrikstad, og siden 1994 på ABC-teatret, Chat Noir og Dizzie Showteater. Har gjort soloshow som bl.a. Brede Bøe på oppfordring og medvirket i bl.a. Helt i hundre (Dizzie) og På nett med byen. Film og TV inkluderer bl.a. Hilde og Brede-show (TV2), Det gode selskap og Olsenbanden jr. på rocker`n. Er kjent som en dyktig imitator og vokalist. Er tildelt Leif Justers ærespris. Har 12 år i Moss bystyre bak seg. Har gjestet Oslo Nye i Skyfri himmel og My Fair Lady..
Brede Bøe
Frank Brodahl
 

Frank Brodahl - kunstnerisk leder i Sandvika Storband. Frank er en av Norges mest etterspurte orkesterledere og en av Europas mest ettertraktede trompetere.

www.frankbrodahl.com

Sandvika Storband anno 2008 er et av Norges ledende storband, er kjent for sitt utstrakte samarbeid med ledende nasjonale og internasjonale jazz- og underholdningspersonligheter og har utgitt 10 CD-er, den siste i 2005 med svært gode omtaler i inn- og utland.

Sted: Chat Noir

Dato og tid: Lørdag 20. Desember kl 1800

Pris:

Arrangør: Taran ManagementThis page was designed and created by Petter Tveøy , TWeb 1999
All pages are maintained and edited by Kåre Løchsen .
Copyright © 1997 - 2008 Sandvika Storband